Red Wing Client Project, Bonus Room

December 30, 2017

Recently, we had the privilege of working with a client to transform their bonus room (sometimes referred to as the "man cave" because it houses a lot of "his" hunting trophies and stuff).  The "her" on the project really wanted to be able to incorporate the kids in the space.  We think we accomplished both wish lists on this project with the new flooring, shiplap and shelving unit refresh.   Here are some pictures of where we started and where we ended!

 

AFTER:

 

 

 

 

 

 

BEFORE

 

Are you ready to add value to your house by renovating a space?  Message me to see how we can help you accomplish your transformation goals!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Ladd Park Before and After Kitchen

October 13, 2019

Home For Sale: Living Ladd Park

April 14, 2019

1/15
Please reload